Transport colete pe ruta Romania – Anglia

Preluam colete de la adresa dumneavoastră din toata ROMANIA.

Compania noastră va oferă și servicii de curierat door to door la prețuri speciale.

Acoperim toată România și 80% din Anglia.

colete door to door

Coletele

Acestea pot fii ambalate in geamantane , gentii, cutii. Nu suntem raspunzatori pentru deteriorarea coletelor pe parcursul transportului daca acestea nu au fost ambalate corespunzator.

Colete DOOR to DOOR

Economisiți timp și evitați drumurile la oficiile de expediere. Asigurați-vă că ambalajul este adecvat pentru a preveni orice deteriorare în timpul transportului, deoarece nu putem fi răspunzători pentru daunele produse coletelor insuficient protejate.

Taxa minima pentru colete este de:

  • 40 lire pentru coletele DOOR to DOOR greutate maxima 26 kg.

INTERZISE

- Bauturiile alchoolice fara timbru. (tuica)
- Tigari / Tutun
- Banii

Medicamentele

Medicamentele trebuie sa fie pentru uz personal insotite de reteta si bon fiscal de la farmacie.

Colete cu valoare declarata

Daca coletul dvs. contine bunuri de valoare acestea trebuie declarate ( vor fii taxate special) pentru a fii predate special soferiilor. Elite Trans nu raspunde pentru bunurile nedeclarate.

Personalului Elite Trans ii este permis sa va solicite sa deschideti coletul pentru orice motiv intemeiat sau daca exista suspiciuni cu privire la continut, pe toata perioada transportului.

Elite Trans este raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea coletelor cauzate doar din vina exclusiva a angajatilor sai.

colete door to door 2

Reclamatii

In cazul deteriorarii coletelor in timpul transportului, reclamatiile se va face direct reprezentantului Elite Trans, in momentul preluarii coletului, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.