Transport animale de companie

Oferim opțiunea de a călători alături de animalul dvs. de companie sau, în cazul în care preferați, putem asigura transportul acestuia către destinația dumneavoastră.

transport animale

Reguli Transport animale de companie

Animalele de companie de talie mică, cu o greutate maximă de 7 kg (incluzând cusca de transport), sunt permise în timpul călătoriei. Cu toate acestea, aceste animale nu beneficiază de un loc separat, dar puteți să le aveți lângă scaunul dumneavoastră într-o cuscă de călătorie specială, geantă dedicată sau un cos special pentru transport.

Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca aveti toate documentele pentru calatorie si ca ati facut toate vaccinurile necesare pentru a va permite accesul acestuia in Marea Britanie.
dog 1517090 1280
Pentru transportul animalelor de companie NEINSOTITE va rugam sa ne contactati la tel:

IMPORTANT:

Pentru a putea fi transportate în Anglia, animalele trebuie să aibă cel puțin 4 luni la data intrării în țară (vârsta minimă obligatorie).

Microcipul trebuie să fie implantat sau citit înainte de data vaccinării antirabice. Vaccinul antirabic administrat animalului de companie trebuie să fie administrat cu cel puțin 21 de zile înainte de data plecării către Anglia.

În ziua plecării sau cu maximum 24 de ore înainte, animalul trebuie să fie deparazitat (atât intern, cât și extern) și să fie supus unui examen clinic de către un medic veterinar.

La EliteTrans, nu oferim aceste servicii, toate documentele și procedurile vor fi în responsabilitatea dumneavoastră.

Vă rugăm să fiți foarte atenți la completarea datelor în pașaport (deparazitarea internă și externă, precum și viza de clinic sănătos). Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, și să aibă o stampilă rotundă și folie de protecție. Pentru orice alte informații, vă rugăm să consultați medicul veterinar care se ocupă de animalul dumneavoastră.